Carola 

 

Oprecht geïnteresseerd, duidelijk, creatief, energievol en authentiek. 

Door mijn bevlogenheid weet ik anderen te inspireren. Ik creëer een natuurlijke vertrouwde omgeving zodat mensen zich al snel bij mij thuis voelen. Mensen durven zich open te stellen. Hierdoor ontstaan regelmatig fantastische gesprekken.

Door mijn manier van 'anders denken', doortastendheid en doorpakken, merk ik dat anderen zich graag door mij laten adviseren.  

MIJN 3 DOMINANTE DRIJFVEREN:

 

 

ORIGINALITEIT

 

IDEALISME

 

 

ONTSPANNING

Ik hoor regelmatig dat ik onderscheidend ben ten opzichte van de massa. Ik ben graag bezig met iets bijzonders. Als ik anderen vertel dat ik al jaren naar een modevakschool ga, staan ze versteld. Ik waardeer authenticiteit en ben van mening dat iedereen uniek is. Hier past mijn eerste dominante drijfveer originaliteit bij.  

 

Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en mijn rechtvaardigheidsgevoel is zeer hoog. Dit zie ik ook terugkomen in mijn tweede dominante drijfveer idealisme.

 

Ik streef ernaar om een goede balans tussen werk en privé te hebben. Wie wil dat nou niet? Ik hou ervan om echt even los te zijn van alle verantwoordelijkheden. Een heerlijke ontspanning. Mijn derde dominante drijfveer. 

Vertel het mij maar...

 

Wat zijn jouw dromen? Wat houdt je tegen? Waar zit je twijfel? Start bij jezelf. Misschien voel jij dat ik je op deze manier kan helpen. Laten wij samen kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Via onderstaand formulier kan je met mij in contact komen. Wij spreken elkaar snel.

 

Goed dat je deze eerste stap zet!