M  I  J  N    P  A  S  S  I  E

In het najaar van 2020 vroeg ik mij regelmatig af wat mijn toegevoegde waarde is in de maatschappij en stelde ik mezelf de vraag of ik op dit moment alles uit mijn leven haalde. Straks ben ik 60, kijk ik achterom over mijn rechterschouder en dan?! Soort van midlifecrisis.... Volgend jaar werk ik 25 jaar bij de overheid. En naast mijn baan bij de overheid zijn er nog zoveel meer mooie bedrijven en nog zoveel meer mooie mensen waar ik iets voor wil en kan betekenen. 

 

Ik volgde mijn hart, mijn passie.

 

In mijn hele carrière staan mensen centraal. Mijn passie is om bezig te zijn met ontwikkelen, adviseren, inspireren, uitdagen en leren. Daarom heb ik ook een training gevolgd en mag ik mij certified BUTTONS professional noemen en kan ik dit combineren met mijn passie. Ik startte mijn eigen bedrijf VanuitPassie Advies & Ontwikkeling.  

 

Ik wil graag andere mensen blij maken. Laten leven en werken vanuit hun energie en vanuit hun passie. Inzicht geven in hun eigen dominante drijfveren, zodat zij begrijpen waarom zij ergens gelukkig van worden en waarom niet. Of waarom ze met de één beter een match hebben dan met een ander. Dit zijn vooral individuele trajecten.

 

Al jaren weet ik, als medewerker en als leidinggevende, hoe belangrijk teamontwikkeling is. In teamverband kan ik daarom ook iets betekenen door gebruik te maken van de drijfveren. Hierdoor verbetert de samenwerking en leer jij je collega nog beter kennen.

 

Mijn passie en op zoek naar jouw passie! Daarom de naam 'VanuitPassie’