"TIJDENS DE TEAMONTWIKKELING STELDE CAROLA VRAGEN DIE EEN ANDER NIET ZOU STELLEN. IK MERKTE DAT HET MIJ AAN HET DENKEN ZETTE. ZIJ SWITCHTE OOK ZO IN HET PROGRAMMA OM ALLES ERUIT TE HALEN. ECHT HEEL KNAP. IK HEB MEER INZICHTEN GEKREGEN IN MIJN COLLEGA'S. DE SAMENWERKING GAAT VEEL MAKKELIJKER."


Over mij 

Mijn dominante drijfveren zijn:

Originaliteit, idealisme, onafhankelijkheid, ontspanning, plezier en bescherming.

 

In het najaar van 2020 vroeg ik mij regelmatig af wat mijn toegevoegde waarde is in de maatschappij en stelde ik mezelf de vraag of ik op dit moment alles uit mijn leven haalde. Straks ben ik 60, kijk ik achterom over mijn rechterschouder en dan?! Soort van midlifecrisis.... Volgend jaar werk ik 25 jaar bij de overheid. En naast mijn baan bij de overheid zijn er nog zoveel meer mooie bedrijven en nog zoveel meer mooie mensen waar ik iets voor wil en kan betekenen. 

 

Ik dacht dat ik het wel kon, Ik voelde en het voelde goed. Ik volgde mijn hart, mijn passie. 

 

Oprecht geïnteresseerd, duidelijk, creatief, energievol en authentiek. Door mijn bevlogenheid weet ik anderen te inspireren. Ik creëer een natuurlijke vertrouwde omgeving zodat mensen zich al snel bij mij thuis voelen. Mensen durven zich open te stellen. Hierdoor ontstaan regelmatig fantastische gesprekken. Door mijn manier van 'anders denken', doortastendheid en doorpakken, merk ik dat anderen zich graag door mij laten adviseren. 

 

Ik startte mijn eigen bedrijf VanuitPassie Advies & Ontwikkeling. Ik wil graag andere mensen blij maken. Laten leven en werken vanuit hun energie en vanuit hun passie. Inzicht geven in hun eigen dominante drijfveren, zodat zij begrijpen waarom zij ergens gelukkig van worden en waarom niet. Of waarom ze met de één beter een match hebben dan met een ander. Dit zijn vooral individuele trajecten. Al jaren weet ik, als medewerker en als leidinggevende, hoe belangrijk teamontwikkeling is. In teamverband kan ik daarom ook iets betekenen door gebruik te maken van de drijfveren.

 

Ik ben Carola Boiten. Wie ben jij?